Instagram Bot Basma Hilesi

Instagram hesaplarınızın takipçi sayısını hızlı yükseltmek için bir çok yöntem vardır.

Bu yöntemlerden en çok tercih edilenler satın almak yada bazı görevleri yerine getirerek ücretsiz bot basma diye iki sınıfa ayırabiliriz.

Ücretsiz Instagram Bot Basma Nasıl Yapılır?

Instagram hesaplarınıza ücretsiz bot basmak için yani takipçi yükseltmek için çeşitli mobil uygulamalar bulunmaktadır. AppStore’da bu tür uygulamalar bulmanız zor. Ancak Android platformunda yani Goole Play Store mağazında bu tür uygulamalardan çokca mevcuttur.

Aşağıda size tavsiye edeceğimiz Instagram Ücretsiz Bot Basma Apk Uygulaması ile en güvenilir ve hızlı şekilde hesabınıza bot basabilir ve takipçi sayınızı binlerce yapabilirsiniz.

Instagram Bot Basma Uygulaması Kullanırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Öncelikle bu tür uygulamaları kullanırken ilk dikkat etmeniz gereken şey kesinlikle şifrenizi isteyen veya Instagram hesabınız ile giriş yapın gibi isteklerde bulunan Bot Basma uygulamalarını kesinlikle kullanmamanız gerekiyor.

Çünkü bu tarz uygulamalar hesabınızı gizliden kullanırlar. Bu ne demek yani? Sizin hesabınızdan siz farktmeden başka hesapları takip ederler veya beğeni yaparlar. Aslında hesabınız onların kontrolüne geçer. Hesabınızı çalmazlar ama bu şekilde kullanırlar.

Bu sebeple kesinlikle şifre veya giriş yapmanızı isteyen uygulamaları kullanmayın.

Peki en güvenilir Instagram bot veya beğeni basma uygulaması hangisidir?

Bizim site tavsiye edebileceğimiz 2 adet ücretsiz bot ve beğeni hatta izlenme basma uygulaması mevcuttur.

Bunlardan birincisi Instagram bot basma uygulaması olan StarLike uygulamasıdır. Bu uygulamada reklam izleyerek kredi toplayıp bu krediler ücretsiz bot basma yapabilirsiniz. Ancak kredi toplamak biraz zaman alabiliyor. Ücretli kredi alarakta hızlıca Instagram hesabınıza bot basma işlemi yapabilirsiniz.

Düşmeyen bot basma uygulaması arıyorsanız kesinlikle StarLike uygulamasını kullanmalısınız.

Diğer Instagram bot basma apk uygulaması ise FenoLike isimli uygulamadır.

Aslında FenoLike uygulamasıda. Starlike uygulaması ile aynıdır. Aynı firma tarafından geliştirilmiş aynı mantıkla çalışan bir uygulamadır. Reklam izleyerek kredi toplayıp takipçi, beğeni ve izlenme basabiliyorsunuz.

2023 Gerçek Instagram Bot Basma Uygulaması Ücretsiz

Size tavsiye ettiğimiz instagram bot basma uygulamalarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bu 2 uygulamada sizden şifre talep etmez ve uygulamaya Instagram üzerinden giriş yapmanızı isteyip hesabınızı ele geçirmez. Bu sebeple son derece güvenilirdir.

2023 yılında en çok kullanılan bot basma uygulamaları kesinlikle 2024 ve 2025 yıllarında da en çok kullanılan Instagram ücretsiz bot basma uygumalası olarak hizmet vermeye devam edecektir.

Bir sonraki yazımızda size Tiktok Ücretsiz Bot Basma uygulamasından bahsedeceğiz.